Organizatori lampionske humanitarne akcije izvjestili su javnost o ovogodišnjoj manifestaciji 0 Zaželi ljubav, koja je nakon odgode od mjesec dana održana prošlu subotu:

Organizacija manifestacije pokazala je koliko je to zahtjevan projekt. Nepredvidljivost vremenskih prilika uvelike oteževa realizaciju i unatoč svom iskustvu i predanosti u organizaciji, bilo je vrlo teško ovaj projekt uspješno privesti kraju.
Iako se prošla subota činila idealnom, lagana bura koja je počela puhati pola sata prije puštanja lampiona, omela je i otežala da se lampioni bez poteškoća napune toplim zrakom i polete.
No unatoč svim problemima prikupljeno je 21.150,00 kn te smo zbog toga zahvalni svima onima koji su došli i doprinjeli da pomognemo drugima.
Kako to nisu očekivana sredstva, dogovoreno je da se prikupljeni iznos u cjelosti donira obitelji Krajnc iz Rtine obzirom da se oni nalaze u najtežoj socijalnoj situaciji.
Ovim putem zahvajujemo svim medijima, udruzi Kornatsko srce koja je donirala lampione, gradu Zadru i TZ grada na podršci te tvrtkama Nasadi i Čistoća Zadar.
Unatoč svim neprilikama, sigurni smo da će se manifestacija nastaviti održavati uz vjeru u bolje vremenske prilike, najavili su organizatori: Agencija Galea, Caffe bar Cult i Društvo Propela Zadar