Ninska gradska Lovačka udruga LU Jarebica 1923 Nin održala je u nedjelju u lovačkoj kući u Sabunikama redovnu izbornu skupštinu. Njome je u nazočnosti 32 od 41 člana, koliko ih broji skupština, predsjedao uz pomoć tajnika Zdravka Lipotice te članova radnog predsjedništva predsjednik Kažimir Kažo Kolanović. Predsjednik Kolanović obrazložio je rad udruge u proteklom četverogodišnjem razdoblju, s posebnim osvrtom na proteklu godinu dana. Izvješće Nadzornog odbora prezentirao je njegov predsjednik Jozo Mustać.Ustvrdio je da su prihodi smanjeni zbog izostanka lovnog turizma i dresura pasa te je posebno ukazao na problem zemljišta na lokalitetu Grgur u Ninu, čiji je vlasnik Lovačka udruga.

Na prijedlog lovnih jedinica u novu skupštinu su u nastavku birani Šime Veršić, Ivo Surić, Ive Veršić i Branko Meštrović iz lovne jedinice Ninski Stanovi, Toni Božić, Marin Kožul, Ante Perinić, Srećko Maraš, Ismet Šaković i Frenk Puhalović iz lovne jedinice Vrsi, Aleksandar Marinković, Zlatko Jurlina, Romeo Petešić i Milivoj Stručić iz lovne jedinice Poljica, Nado Jurlina, Marko Beram i Mili Beram iz lovne jedinice Žerava, Marko Utković, Zoran Knežević i Milorad Knežević lovna jedinica Poljica Brig, Denis Štulić, Petar Glavan, Dražen Pijaca, Ivan Savić, Ivica Stulić i Damir Stulić jedinica Nin, Gašpar Begonja, Kažimir Kolanović, Šime Šango Gojko, Ante Šarić Ante, Josip Mustać i Dalibor Glavan Dado iz jedinice Privlaka, Božo Mustać i Ivan Vitori iz Grba, Tomislav Jović i Darko Nemarić iz jedinice Petrčane te Dragomir Vukšević, Robert Peša i Dorijan Vukšević Zaton.

U Izvršni odbor birani su Ivan Savić, Nikola Šarić, Ante Perinić, Šime Veršić, Romeo Petešić, Zoran Knežević, Mili Beram, Dragomir Vukšević, Božo Mustać i Darko Nemarić. U Nadzorni odbor imenovani su Davor Ćurjurić, Neven Ljubičić i Vitomir Burčul.Kandidatima za skupštinu LSZŽ imenovani su Ivan Savić, Kažo Kolanović, Ante Perinić i Romeo Petešić. Na mjesto starog-novog predsjednika jednoglasno je izabran Kažimir Kažo Kolanović.

Ninskim lovcima uručena su i prigodna odlikovanja - odlikovanje Prvog reda primili su Branko Predovan i Ivan Glavan, odlikovanja Drugog reda uručena su Milivoju Stručiću i Mirjanu Radmanu, dok su odlikovanja Trećeg reda uručena mladoj lovkinji Josipi Proroković, Mladenu Dadiću, Čedi Utkoviću, Dušanu Utkoviću, Ivanu MOroviću, Ismetu Šakanoviću, Robertu Peši i Marijanu Štuliću.