Udruženje hrvatskih arhitekata predstavlja nominacije za najbolja ostvarenja hrvatskih arhitektica i arhitekata u 2017. godini. 

Među tri nominacije za nagradu Bernardo Bernardi za najuspješnije ostvarenje na području oblikovanja i unutrašnjeg uređenja za 2017. godinu našao se i zadarski Mali Arsenal, Centar za posjetitelje HERA; djelo koje potpisuju višestruko nagrađivani arhitektonski dvojac Iva Letilović i Igor Pedišić uz Vladimira Končara. 

- Mali arsenal dio je zadarskog srednjovjekovnog Kaštela, kuća-prostorija adaptirana u multimedijalni izložbeni centar, kao polaznu točku šetnje posvećene upoznavanju fortifikacijskog sustava grada. Namjena prostora je autorima omogućila igru iluzije. Dok je za vrijeme projekcije ambijent potpuno dematerijaliziran, u trenutku njezina prestanka Mali arsenal preobražava se u maksimalno prezentiran autentični povijesni prostor, stoji u obrazloženju nominacije. 

Dodjela nagrada za najbolja arhitektonska ostvarenja održat će se u četvrtak, 22. ožujka, u izložbenoj dvorani Tehničkog muzeja Nikola Tesla u Zagrebu.