ZADAR- Bivši direktor podružnice Croatia osiguranja Nediljko Pavlović postao je zaposlenik Zračne luke Zadar u kojoj je do prije dva tjedna bio predsjednik Nadzornog odbora.
Kako je to moguće pitali smo direktora Zračne luke Josipa Klišmanića, koji je to postao u rujnu 2017. u vrijeme dok je Pavlović još bio nadzornik.
- Gospodin Nedjeljko Pavlović je dao ostavku na svoje mjesto predsjednika i člana u Nadzornom odboru Zračne luke Zadar d.o.o. te više nije član Nadzornog odbora.
Dana 26. siječnja 2018. godine raspisan je javni natječaj za radno mjesto Voditelja službe kontrolinga na kojem je izabran gospodin Nedjeljko Pavlović. Ugovor o radu je sklopljen na određeno vrijeme do 31. siječnja 2019. godine, odgovori je Klišmanić pisanim putem.
Naravno da Pavlović nije bio jedini kandidat na tom natječaju ali to za one koji su se javili i tako više nije važno. Pavlovića je za člana NO predložio bivši župan Stipe Zrilić da on a kao direktor CO zastupa interese Zadarske županije koja je suvlasnik aerodroma. Župan Božidar Longin predložit će novog člana skupštini Zračne luke a bit će to netko iz Županije. Pavlović je 27. veljače podnio ostavku kao član NO, informacija je koju smo dobili iz Ureda župana.

Pavloviću je, prema neslužbeni izvorima, trebao taj posao na određeno dok ispuni uvjete za mirovinu. U svojoj karijeri on je kao HDZ-ov kadar i gradski vijećnik promijenio cijelu lepezu radnih mjesta: od policije, preko voditelj Hrvatskog fonda za privatizaciju do gradskog pročelnika za komunalne poslove. U Croatia osiguranju je bio od 2004. godine dok mu se pozicije nije promijenila privatizacijom te osiguravajuće kuće od strane Adris koncerna