ZADAR- Iz Obale i lučice obavijestili su javnost kako od ponedjeljka, 12. ožujka, u Ulici Bartola Kašića, između bedema i zgrade Peglice, neće biti moguće parkiranje. Privremeno stanje važit će do okončanja radova na Obali kralja Tomislava zbog kojih na snagu stupa i novi režim privremene regulacije.

Iz Hrvatskih cesta, koje su investitor uređenja državnih cesta kroz Zadar, još nisu uputili obavijest o radovima na novoj dionici te ceste kroz Jazine. Naime, obavijesti o privremenoj regulaciji prometa javnosti prosljeđuju njihovi koncesionari Ceste Zadarske županije. Na uređenju obalnog zida i dijela kolnika Obale kralja Tomislava, evidentno se kasni.

Isto tako iz Obale i lučica nisu najavili kako će od petak u 14 sati biti zatvoreno parkiralište na starom autobusnom kolodvoru i uz Liburnsku obalu zbog ponovnog bojanja parkirnih mjesta. Doznajemo kako su izvođači radova na tom dijelu državne ceste iscrtali parkirna mjesta u bijeloj umjesto u plavoj boji prve zone. Ako vrijeme dopusti, ponovno bojanje trajat će do nedjelje.