Iz Policijske uprave zadarske izvjestili su kako je oko 18,10 sati na parkiralištu trgovačkog centra u Ulici Bleiburških žrtava nepoznati muškarac, ljut na djelatnike koji su mu fotografirali vozilo, vikao na njih i nogom udario u kombi gradske tvrtke, nakon čega se udaljio s mjesta događaja. 

Drugi incident zbio se 10-ak minuta kasnije na odlagalištu Pauk službe u Ulici Marka Marulića na Ravnicama. Nezadovoljan što mu je pauk podigao vozilo, zasad nepoznati vozač slomio je rampu i odvezao svoj automobil.

Policija traga za nepoznatim počiniteljima, dok se događaji vode kao narušavanja javnog reda i mira.

U Obali i lučicama počinitelj nije nepoznat. Oni imaju video snimku, a imaju i evidenciju o podignutom vozilu. Radi se o incidentu koji je povezan s vozačem Peugeota. Vozilo je bilo parkirano na mjestu za invalide na parkiralištu trgovačkog centra zbog čega je podignuto pauk vozilom. Kada su krenuli s mjesta s događaja, stigao je vozač tražeći da mu spuste auto što nije bilo moguće prema pravilima službe koju je muškarac počeo vrijeđati te je nogom udario u komandu hidrauliku vozila. Njegovo vozilo je premješteno u prostor Obale i lučica na Ravnicama gdje je ubrzo s taksijem stigao vozač te je svoje vozilo uzeo na silu. On je iskrivio aluminijsku lampu te sjeo u svoj auto i otišao da bi pola sata kasnije došao i prometnim redarima platio kaznu za krivo parkiranje.

Na potezu je svakako policija, koja je ovaj slučaj drugačije zavela u svoj bilten.