Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga Policijske uprave zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom, kojeg su jučer u okolici Zadra zatekli s oko pola kilograma marihuane, 85 grama halucinogenih gljiva te digitalnom vagom. Takozvane lude gljive koje imamu posebno djelovanje, na zadarskom narko tržištu rijetko se pojavljuju. Prije pet godina zadarska policija je prvi put uz izmrvljene psilocibinske gljive, u jednom stabnu u blizini škole P. Preradović,  otkriven je i  micelij, „mreža" na kojoj se gljive razmnožavaju.

Droga i vaga 26-godišnjaku iz zalađe Zadra su oduzeti, a on je zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske.

Inspketori za droge također su dovršili kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom iz Zadra.

Policija ga je jučer u Zadru zatekla s 51 gram heroina, 100 grama marihuane, 80 grama bijele praškaste tvari, tri digitalne vage i vrećicama za pakiranje.
Droga i vaga su mu oduzeti, a  mladi Zadranin je zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske.