Policijska akademija i Policijska škola „Josip Jović" pokrenule su niz aktivnosti kojima se promovira Policijska škola s ciljem prekvalifikacije kandidata za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka za 2018./2019. godinu.

Iz PU zadarske upućen je poziv svim nezaposlenim osobama sa završenom četverogodišnjom školom zainteresiranima za prekvalifikaciju da dođu na Dan otvorenih vrata Policijske akademije i PU zadarske. 

Dan otvorenih vrata održat će se u Maloj dvorani Sportskog centra Višnjik i na prostoru ispred sportskog centra u srijedu dana 7. ožujka s početkom u 10 sati.

Na ovom događanju promovirat će se obrazovni programi za zanimanje policajac/policajka. Posjetiteljima, a posebno mladima do 28 godina prikazat će se praktična znanja i vještine koja mogu steći tijekom školovanja (prekvalifikacije) na Policijskoj školi:pravilna uporaba i rukovanje vatrenim oružjem, primjena policijskih ovlasti, tehnike borilačkih vještina, pokazne vježbe službenog psa te provjera tjelesnih i motoričkih sposobnosti mladih koje su potrebne za upis.

Na Danima otvorenih vrata biti će izložena i tehnika te razna sredstva koja policijski službenici koriste u svom radu.

Pozivamo sve građane koji žele razgledati vozila, plovila, tehniku i opremu kojom se policija koristi da nam se pridruže, poručuju iz PU zadarske.


View on YouTube

 


View on YouTube