Policijski službenici II policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za šest provala u prodavaonice i kafiće u Zadru. Naime, sumnjiči ga se da je u proteklih mjesec dana u Zadru provalio u prodavaonicu mješovite robe iz koje je otuđio cigarete, suhomesnate proizvode i novac.

Također ga se sumnjiči i za pet provala u kafiće u Zadru iz kojih je otuđivao novac. Sumnja se da je dvije provale u kafiće na predjelu Bili Brig počinio zajedno s drugim 30-godišnjakom.  Ukupna materijalna šteta je preko deset tisuća kuna, a oba su uz kaznenu prijavu zbog teških krađa privedeni sucu istrage Županijskog suda u Zadru.

Policijski službenici I policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanja nad 32-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za tri provale u kafiće u Zadru. Naime, sumnjiči ga se da je u proteklih mjesec dana u Zadru provalio u tri kafića iz kojih je otuđivao novac. Ukupna materijalna šteta je nekoliko tisuća kuna, a protiv njega se Državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teških krađa.

Jučer poslijepodne, u trgovačkom centru na Putu Murvice u Zadru zatečena je 31-godišnjakinja u krađi parfema vrijednih nekoliko tisuća kuna. Protiv nje Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog krađe.