Za usluge izrade glavnog i izvedbenog projekta zgrade novog poslovnog inkubatora u Zadru javile su se dvije tvrtke sa zagrebačkog područja. 

Obje ponude bile su niže od procijenjene vrijednosti javne nabave od 800 000 kuna bez PDV‐a, a razlika među njima je minimalna. Zagrebačka tvrtka Capital ing, čiji je vlasnik bivši predsjednik Sabora RH Zlatko Tomčić, za usluge izrade projekta traže 729 700 kuna, dok su 3 E projekti iz Velike Gorice dostavile za svega 700 kuna nižu ponudu (729 000 kn). Kriterij za odabir je ekonomski najpovoljnija ponuda. 

Natječaj je proveo Inovativni Zadar, gradska tvrtka u čijem je vlasništvu postojeći poduzetnički inkubator na Novom Bokanjcu. Izgradnja novog inkubatora planirana je gradskom zemljištu površine 3680 m2 iza nekadašnjeg Mercatora. Investicija vrijedna tri milijuna eura financirat će se EU sredstvima. 

Glavni projekt se izrađuje prema arhitektonskom idejnom projektu iz srpnja 2017., izrađenom od strane zagrebačkih Brigada. Rok za žalbe je 10 dana od dana javnog otvaranja ponuda, održanog u ponedjeljak.