Lista mladih Općine Stankovci jučer je objavila tekst natječaja star sedam godina, u kojem se vidi kako je Općina Stankovci kupila automobil za korištenje načelnika Općine Željka Baradića.

- Je li zaista našoj Općini bio potreban automobil sa sljedećim specifikacijama: dužina minimalno 4810 mm, međuosovinski razmak minimalno 2815mm, prevjes prednji maksimalno 990mm, prevjes stražnji maksimalno 1015mm, četverozonski klima uređaj, zatamnjena stakla, panoramski krov? Naravno da nije! Iz priloženoga se može jasno zaključiti da opisu odgovara samo jedan automobil, možda ni to ne bi bilo sporno da se cijena istoga nije kretala oko 30.000€, upozorili su mladi Stankovčani.

- Sve se to događa u našoj općini, koja nema adekvatan dječji vrtić, općini koja nema sportsku dvoranu, općini u kojoj nema prikupljanja krupnog otpada, općini u kojoj nema protupožarnih puteva, općini u kojoj je većina poljskih puteva zarasla, općini u kojoj nema nogometnog igrališta, općini u kojoj nema sadržaja za mlade, općini u kojoj nema komunalnog redara, općini koja nije povukla niti jedan EU projekt, općini čija mjesta nemaju dječja igrališta, u općini iz koje sve više mladih odlazi jer ne vide nikakvu nadu ni prosperitet! Ono što jest najtragičnije, sredstava je bilo ali su bila krivo usmjerena, projekti su se preplaćivali a nisu donijeli ni minimalni boljitak, upozorili su iz Liste mladih na svojoj Facebook stranici.