ZADAR- Elvis Perinčić novi je načelnik Prve policijske postaje, a to će mjesto nakon 12 godina napustiti Saša Smajić.

Odluku o imenovanju Perinčića, nakon provedenog internog natječaja, donije će glavni ravnatelj na prijedlog načelnika PU zadarske Antona Dražine.
Perinčić će 2. ožujka preuzeti mjesto načelnika Prve policijske postaje od Smajića koji će biti raspoređen na novo radno mjesto. Za ovo je vladalo veliko zanimanje sedmorice kandidata. Elvis Perinčić (48) na to mjesto dolazi iz Odjela za sigurnost cestovnog prometa gdje je raspoređen nakon što nije 2013. godine prošao na mjesto načelnika prometne postaje na kojem je bio od 2004. godine. Prije toga je bio pomoćnik načelnika. U PU zadarsku Elivs Perinčić zaposlen je 1998. godine kao vježbenik s diplomom inženjera za cestovni promet.

Do promjena je došlo i na mjesto načelnika Policijske postaje Obrovac. Između četvero kandidata izabran je Luzarijo Kulaš (45), viši policijski inspektor s iskustvom kriminalist, koordinatora za kontakte s policijom u Prvoj policijskoj postaji te je bio pomoćnik načelnika temeljne policije u PP Biograd. U Specijalnoj polici „Poskoci" proveo je 11 godina, doznajemo od PU zadarskoj.