Zaklada Nora Šitum uključila se u akciju pomoći Zadranki Petri Zrilić.
Dragi prijatelji, danas se obilježava Međunarodni dan djece oboljele od malignih bolesti i eto, baš danas, kreće naša humanitarna akcija za Petru Zrilić. Petra boluje od neuroblastoma i njena borba traje već sedmu godinu, a mi ju pamtimo sa Rebra gdje se liječila u isto vrijeme kad i naša Nora. Njen široki osmijeh i prekrasne velike oči ne možete ne primijetiti.

Petra svoje liječenje mora nastaviti u Dječjoj bolnici u Barceloni jer imunoterapije koja joj je potrebna, nažalost nema u Hrvatskoj. Liječenje košta oko 950.000,00 kn, a Zaklada Nora Šitum je za ovu humanitarnu akciju otvorila POSEBAN IZDVOJENI RAČUN i sva sredstva koja prikupimo uplatit će se na račun njenih roditelja budući da roditelji zakonski ne smiju organizirati akciju za svoje dijete. Uz vašu pomoć i pod Norinim imenom krećemo u borbu za našu Petru!

Pomoći možete uplatom na žiro račun ili pozivom na broj telefona koji su istaknuti na slici. Proširite glas i idemo zajedno za Petru! Hvala vam svima od srca, poručili su iz Zaklade Nore Šitum.