ZADAR- Nakon objave iz općine Vir o rezultatima nadzora resornog ministarstva po pitanju građevinske dozvole koju je županijski odjel izdao za gradnju benzinske crpke na Viru, dobili smo pisano očitovanje iz Županije.

U njemu se navodi kako  Zadarska županija nije dobila nikakav dopis Ministarstva vezano za obavljeni nadzor nad građevinskom dozvolom za benzinsku pumpu na Viru investitora "Tri Bartola". Odjel za prostorno uređenje, zaštitu okoliša i komunalne poslove po traženju Ministarstva ,upravo zbog upravnog nadzora dostavio im je  spis 18. prosinca 2017.  koji im nije vraćen.

Protiv rješenja Ministarstva kojim je odbijena žalba Općine Vir, a kojim rješenjem je potvrđeno naše rješenje o ne priznavanju Općine Vir kao stranke u postupku, u ovom postupku je pokrenut Upravni spor od strane Općine Vir protiv rješenja ministarstva. Moguće je da je spis predmeta na upravnom sudu, ali ni o tome nemamo službenih saznanja osim što je istog dana 18. prosinca 2017. zatražena dostava spisa zbog spomenute tužbe, navode iz Zadarska županije.