Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom iz Bibinja, kojeg se sumnjiči za počinjenje više kaznenih djela.

Muškarac poznat policiji od ranije u petak prijepodne ušao je u trgovinu u Bibinjama te otuđio dvije šteke cigareta, a na izlasku odgurnuo 50-godišnju zaposlenicu koja ga je pokušala spriječiti u krađi. Nakon toga je otišao u obiteljsku kuću, gdje se nasilnički ponašao prema svojim roditeljima na način da ih je verbalno napao. 

Stigli su policajci, a 38-godišnjak ih je dočekao s dva noža u rukama. Odbio ih je odložiti, poradi čega su policajci nad njim uporabili sredstva prisile, svladali ga i uhitili. Prilikom uhićenja pružao je aktivan otpor zbog čega je jedan policijski službenik zadobio teže ozljede u vidu prijeloma ruke. 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 38-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog razbojničke krađe, nasilničkog ponašanja u obitelji i prisile prema službenoj osobi priveden sucu istrage Županijskog suda u Zadru.