U natkrivenom atriju palače Cedulin jutros je otvoren eno-gastro kutak.

Novost je to četvrtog izdanja „Tuna, Sushi & Wine Festivalu" u sklopu kojeg će posjetiteljima na samom ulazu u grad biti dostupne riblje delicije zadarskih restorana i vina iz zadarskog kraja, a sve po promotivnoj cijeni od 10 kuna. 

Pašticada od tune, tartar od tune, rolice od tune u umaku od jogurta, sporo kuhana tuna na kremi od wasabija, burger od tune, zalogaji od tune i avokada ili tuna obložena pistacijom uz kremu od krumpira i agruma - samo su dio gastronomske ponude u kojoj će se moći uživati u atriju palače Cedulin. "Kućica" će biti otvorena do naredne subote, 10. veljače u terminima od 09:30 do 13 sati te od 18 i 30 do 20 sati. Sav prihod od ove degustacije ide Udruzi za pomoć ženi i djetetu Duga iz Zadra.

Na otvorenju gastro kutka japanski majstor Kazuyuki Nihashia bušilicom je u ledu iscrtao cvijeće, a za glazbu je bila zadužena jazz pjevačica Minaki Kayoko. Pogledajte kako je bilo!