ZADAR- Planinarsko društvo Paklenica otvorilo je natječaj za domara ili domarice u planinarskom doma u Paklenici na četiri godine.
Za ovaj natječaj nije važna stručna sprema, godine iskustva,  a neće biti niti testiranja. Traži se tek opis posla s kojim su se do sada bavili potencijalni kandidati, a važno je da donesu potvrdu kako se protiv njih ne vodi nikakav kazneni postupak.

Osoba koja dobije taj posao, po izboru komisije koju je odredilo Planinarsko društvo, imat će plaću ostvarenu prihodom od posluživanja hrane i pića gostima doma.
Planinarski dom na Paklenici može se koristiti isključivo za planinarsko - ugostiteljske djelatnosti. Zarada od noćenja pripada Planinarskom društvu Paklenica, a budući domar obavezan je voditi evidenciju noćenja u Planinarskom domu te vršiti i naplatu noćenja.

Prijave se primaju do 30. siječnja. Iz utrke će se eliminirati kandidati koji imaju dug prema PD Paklenica ili su se ogriješili o planinarsku etiku. Upravni odbor Planinarskog društva Paklenica Zadar zadržava pravo poništenja cijelog natječaja ili njegovih dijelova, navodi se u uvjetima ovog specifičnog radnog mjesta.