ZADAR - Tomislav Letinić novi je direktor gradskog poduzeća "Tržnica Zadar"! 

Na javni natječaj Grada Zadra pristigle su dvije molbe, a odluka o imenovanju novog direktora, na razdoblje od četiri godine, donesena je na danas održanoj Skupštini trgovačkog društva.

Diplomirani ekonomist dužnost direktora Tržnice počet će obnašati s današnjim danom imenovanja, 27. prosinca. Dosadašnji dugogodišnji direktor Vlatko Marušić bit će raspoređen na drugim poslovima u Društvu koji odgovaraju njegovoj školskoj spremi, stručnim znanjima i radnim sposobnostima, poručuju iz gradske uprave. Kako smo već pisali, Marušić bi trebao biti  zamjenik novog direktora, kako je to ranije dogovorio sa svojim poslodavcima.

Letinić je javnosti malo poznat. Bio je direktor hotela Božava na Dugom otoku dok novi vlasnici iz Slovačke nisu krenuli u "čistku" autohtonih kadrova te je u sporu s tvrtkom Božava završio na sudu. Bio je i kandidat za direktora TZ Grada Zadra kada je izbaran aktualni Ante Rados. I na kraju, Tomislav Letinić je sin poznatog zadarskog pedijatra Damira Letinića i majke arhitektice Nevene Letinić, koja je projektirala zadarski autobusni kolodvor.