Bleke i Konji ženom godine proglasili su Brunu Supičić iz Društva prijatelja Puntamike. Iako se titula dodjeljuje na godišnjoj razini, iz poznatog zadarskog KUD-a poručuju kako se u ovom slučaju može poistovjetiti i s priznanjem za životno djelo. 

- To je žena koja se cijeli svoj život nesebično daje, ne samo za Puntamiku nego i za cijeli grad. Ona je bezvremenski motor ovog kvarta, pokretač svega - od društvenih, kulturnih i zabavnih događanja. Bruna ima izvanserijsku energiju. Nije naučila primati zahvale, ona se cijeli život daje, tako joj je zapisano. Iskrena, puna ljubavi i širokog srca za sve oko sebe, ovim ju je riječima opisao Enio Meštrović, predvodnik originalne ekipe s Bokanjca.

Nagradu su joj trebali uručiti ministar kulture KUD-a Arnelio Mrkić i vlasnik kafića Doma Neven Kožul kao prvi dobitnik ove nagrade. Kožul je ženi godine ispekao i slavljeničku tortu, no, nažalost, njezino krhko zdravlje nije dopustilo subotnje iznenađenje, stoga nije mogla preuzeti zasluženo priznanje.