Tijekom radova na vodoopskrbnom sustavu u noći je na Putu Stanovu pukla vodovodna cijev. Osim "vodoskoka", prolaznike je iznenadila i prometna regulacija, odnosno zatvoren dio ulice, kao i automobil koji je poslužio kao svojevrsna rampa za prolazak vozila tom dionica. 

Naime, iako su iz Vodovoda pravovremeno obavijestili stanare o prekidu opskrbe vodom uslijed radova, građani od nadležnih institucija nisu dobili informaciju o zatvaranju ulice i noćnoj regulaciji za koju je Vodovod dobio suglasnost PU zadarske.

- Radili smo rekonstrukciju vodoopskrbnog sustava za spajanje mreže između Puta Stanova i Sestrunjske ulice. Kako ne bi stvarali dodatne gužve usred dana, radovi su se izvodili u noćnoj smjeni kada je najmanji promet, rekao nam je jutros direktor Vododova Tomislav Matek. 

U tijeku je sanacija puknute vodovodne cijevi, a vodoopskrba je otežana. Problem će biti ubrzo riješen, poručio je Matek koji o "rampa" vozilu pak nije imao saznanja. Radove na Putu Stanova izvodi tvrtka TIM iz Nadina.