Sa željom da potpomogne povratku Opće bolnice Zadar u potpunu funkcionalnost nakon poplave, Supernova centar Zadar uručila je danas novu donaciju. 

Odjel za anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivno liječenje dobio je novu medicinsku opremu, dva Perfuzora i dva Infuzomata ukupne vrijednosti od 47 tisuća kuna. Donaciju je uručila voditeljica Supernova centra Zadar, Iva Surić, koja je ovom prigodom poručila: 

- Opća bolnica Zadar je, kao i Supernova centar Zadar, tijekom rujna pretrpjela velika materijalna oštećenja zbog kojeg nam ova donacija predstavlja posebnu važnost. Vođeni osjećajima solidarnosti i razumijevanja za situaciju koja nas je pogodila, svrha ove donacije je pomoći Općoj bolnici Zadar u što skorijem povratku njenoj potpunoj funkcionalnosti. Kako ovom, tako i svim budućim donacijama, želimo nastaviti graditi svoju ulogu oslonca lokalne zajednice kako bismo osigurali našim sugrađanima još kvalitetniji život u gradu Zadru.

Zahvalnicu za vrijednu donaciju voditeljici Supernova centra uručio je dr. Edi Karuc, zamjenik ravnatelja Opće bolnice Zadar. 

- Kad su nas pogodile teške poplave, oni su nas se prvi sjetili iako su i sami bili pogođeni. Time su pokrenuli lavinu donacija u zadnja tri mjeseca i zbog toga smo im posebno zahvalni, od srca im je zahvalio dr. Karuc dodajući kako će nova oprema puno pomoći u liječenju pacijenata na Odjelu intenzivnog liječenja. 

Supernova centar Zadar svoju odličnu suradnju s Općom bolnicom Zadar nastavit će i tijekom 2018. godine uz nove donacije za nabavu najpotrebnije medicinske opreme.