Hrvatski sabor objavio je pregled rada za godinu na izmaku. Tijekom aktualnoga prijepodneva Vladi je postavljeno 155 zastupničkih pitanja, a 296 pitanja upućena su joj u pisanome obliku (ukupno 451 zastupničko pitanje). Zaključno s raspravama održanima 5. prosinca, zastupnici su se za riječ javili 12.374 puta, najviše za repliku i odgovore na repliku.

Među četvero zadarskih zastupnika najaktivnija je bila SDP-ova Sabina Glasovac. Ona se za riječ javila 247 puta i završila na 13. mjestu po aktivnosti ukupno 151 saborskog zastupnika. Vladi je postavila 3 pitanja. Po aktivnosti za saborskom klupom slijedi HDZ-ova Grozdana Perić, bivša gradska pročelnica za financije. Ona se za riječ javila 149 puta, a postavila je samo jedno pitanje. 

Marko Vučetić iz Vira kao nezavisni zastupnik s platforme MOST-a u Saboru je pričao 97 puta. Vladi je postavio tri pitanja, jedno na sjednici, a dva pisanim putem. Među zadarskim dužnosnicima najmanje "pričljiv" na sjednicima bio je načelnik Općine Poličnik Davor Lončar. S 10 javljanja za riječ i 3 pitanja, Lončar je završio pri samom dnu liste, na 130. mjestu.