I danas od 18 sati uživajte na Trgu Petra Zoranića uz „Plesni studio 1", dječju plesnu skupinu koja će izvesti koreografije u veselom ritmu božićnog programa uz prigodne pjesme Shake up the Christmass i Let it snow. 

U 18.20 sati nastavljamo u u plesnom ritmu uz „Plesnu udrugu Okret" čije koreografije razvijaju kreativnost i plesno stvaralaštvo. Temelje se na edukaciji djece različitim plesnim stilovima i tehnikama, tj. osnovama baleta, jazz dance-a i suvremenog plesa. Prvu koreografiju „Rasplesane lutkice" plešu plesačice nižih razreda u jazz dance stilu. Pogledajte što se dogodi kada rapslesane lutkice ožive! Drugu koreografiju pod nazivom „Prolaznost" otplesat će vam plesačice viših razreda, u stilu suvremene plesne tehnike. Prolaznost je pojam kojeg svatko od nas osjeti i svjedoci smo da ona postoji. Dozvolite da vas ove plesačice podsjete na važnost uživanja u životu i u malim stvarima. 

 Od 19 sati nastupit će Klapa „Fumada" koju je 2014. godine osnovala skupina prijatelja. Njihov repertoar temelji se na spoju vokala i žićanih instrumenata, mandoline i gitare. Klapa nastupa diljem cijele Hrvatske s povremenim izletima u inozemstvo. Za sebe kažu da u njihovoj pjesmi uživa klapa i publika.