Zadar u pozitivnoj atmosferi dočekuje utakmicu protiv lidera lige Budućnosti VOLI. Za to su zaslužni izvrsni rezultati u proteklim utakmicama, ali i navijači koji svojim navijanjem daju vjetar u leđa igračima na parketu, rekao je jutros na konferenciji za mediji na Višnjiku trener Zadra Aramis Naglić.

- Možda će zvučati patetično, no moram napomenuti da moramo biti svjesni svoje realne kvalitete, gdje smo bili i gdje smo sada. Definitivno imamo jednu dobru seriju iza sebe, moramo ostati maksimalno skromni, radišni, i ići utakmicu po utakmicu. Nismo ni na pola sezone, stvari se mijenjaju, jako bih volio da u ovom raspoloženju ostanemo što je duže moguće. U ime igrača i stožera zahvalio bih Tornadu na izuzetno pozitivnoj atmosferi, sjajan je osjećaj za momčad igrati uz takvu podršku s tribina, rekao je Naglić.

- Ni mi ni Budućnost nismo bili pravi u prvoj utakmici, jer smo još uvijek sklapali momčad, nakon nas i potom prvog poraza uslijedila je njihova velika serija. Bili smo na 14 koševa zaostatka i vratili se, što nam je putokaz za sutra. Svi njihovi igrači su odlični, provjereni, Gordić je mozak momčadi no na svim linijama igraju na najvećoj razini. Utakmica će biti pravi test za naše mogućšnosti, da vidimo možemo li se nositi s najjačima, rekao je Naglić.

Na tiskovnoj konferenciji direktor kluba Željko Žilavec i predsjednik Udruge veterana vojne policije sudionika Domovinskog rata Josip Adžić potpisali su povelju o suradnji. Kako je Žilavec rekao, pronašli su puno dodinih točaka, zajedničkih interesa i ciljeva, a i mogućnosti za još bolje povezivanje. Adžić je rekao kako se pripadnici udruge, dosta njih i članovi Tornada, stavljaju na raspolaganje klubu, bilo da se tiče poslova osiguranja ili drugih potreba koje se ukažu.

Najavljen je i izlazak klupskog kalendara, koji bi se već sutra trebao naći na prodajnim mjestima. Cijena će mu biti 30 kuna, a sve one koji budu imali primjedbe na njegov izgled Žilavec je pozvao da ih klubu dostave putem društvenih mreža, kako bi ih se uvažilo pri izradi sljedećeg.