Nakon što je Zadar i okolicu u rujnu pogodila vremenska katastrofa pokrenuli smo humanitarnu akciju kojom smo htjeli pomoći napuštenim četveronožnim njuškama Zadarskog azila. 

Akcija „Koliko ORIJEN i ACANA hrane kupiš toliko ZOO HOBBY donira Zadarskom azilu" trajala je od 20.09.-30.11.2017., a svi ljudi velikog srca mogli su sudjelovati u: vet. ambulanti ZOO VET i ZOO VET 1, vet. stanici Zadar - ambulante Zadar i Biograd na moru, vet. praksi Dado, ZOO BATUDA i ZOO CITY-u.

Ukupno je skupljeno 803,7 kg hrane i veliko HVALA svima koji su sudjelovali! Jučer smo tako, tu ogromnu količinu hrane dostavili u Zadarski azil gdje nas je dočekala razigrana četveronožna, ali i dvonožna ekipa. Svi smo se zajedno lijepo družili i malo fotkali.

Neki od vas možda će se pitati zašto smo baš ovu hranu odlučili donirati. Vodili smo se time da ako je pas zaista čovjekov najbolji prijatelj onda zaslužuje pomoć i hranu koja će mu omogućiti još puno proživljenih avantura.

ORIJEN i ACANA hrane prepune su raznovrsnog mesa divljači, peradi i riba u WholePreyTM omjerima mesa, organa i hrskavica. Psi i mačke, iako nama ne izgledaju tako, porijeklo su vuka i divlje afričke mačke te njihova hrana mora biti bazirana na mesu. Meso mišića pruža bjelančevine i masti, organi poput jetre i bubrega vitamine i minerale, a hrskavice i jestive kosti kalcij i fosfor.

ORIJEN i ACANA hrane ne sadrže žitarice, krumpir, tapioku i škrob, već svježe povrće poput muškatne tikvice i bundeve te voće poput jabuka, krušaka, brusnica i borovnica s niskim glikemijskim opterećenjem. Hraneći psa, ali i mačku ORIJEN i ACANA hranom možete biti sigurni da će vaši ljubimci imati puno više energije za šetnju i igru. Njihov će organizam lako i brzo probavljati hranu i neće taložiti masne naslage jer su ugljikohidrati ograničeni i svedeni na minimum. Zbog izuzetno malog broja (maksimalno 3 u hrani za pse i 5 u hrani za mačke) umjetnih dodataka u hrani ljubimac će biti zdraviji te će imati sjajniju i mekšu dlaku. 

HVALA OD SRCA SVIMA, 

ZOO HOBBY d.o.o.