Prošlogodišnja uspješna akcija "Jakna za drugoga" nastavlja se i ove godine. 

Inspirirani idejom Portala dobrote iz Zagreba, grupa od 6 djevojaka iz Zadra, na čelu s bračnim parom poznatim po humanitarnom djelovanju Igorom i Tanjom Blaslov, prošle je zime organizirala akciju prikupljanja jakni potrebitima. 

Uoči nove zime, Edita, Dubravka, Iva, Petra, Ivana i Anita u utorak, 5. prosinca, pokreću novu akciju koja će trajati sve dok bude potrebno. 

- Prikupljaju se isključivo tople jakne, kape, šalovi i rukavice, te ako netko ima viška vješalicu, bili bi zahvalni jer je jakne lakše na taj način izložiti. Stvari možete odnijeti u klaustar Crkve sv. Frane, kao i prošle godine, a isto tako ih tamo mogu doći uzeti svi kojima je to potrebno, svakim danom od 9-17 sati. Netko od volontera će biti tamo. Molimo sve naše drage sugrađane koji su se prošle godine odazvali u velikom broju, da to učine i sad i pomognu potrebitim sugrađanima među nama, pozivaju volonterke.

Prošle godine prikupilo se i više nego što je bilo potrebno pa su se jaknama iz Zadra ogrnuli i Vukovarci. Pokažite i ove godine veliko srce i odazovite se akciji!