Općinsko državno odvjetništvo predložilo je istražnom sucu Županijskog suda u Zadru određivanje istražnog zatvora protiv 19-godišnjeg Zadranina, osumnjičenog za napad na službenu osobu nakon utakmice Zadra i Crvene Zvezde na Višnjiku. 

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičenik u ponedjeljak, 20. studenog oko 20,00 sati, nakon završetka košarkaške utakmice na kojoj je, poručuju iz DORH-a, bio velik broj pripadnika navijačke skupine Tornado, na otvorenom prostoru ispred ulaza D, iznenada nasrnuo na jednog od policijskih službenika budući da su policijski službenici Interventne jedinice policije Policijske uprave zadarske uredovali zbog narušavanja javnog reda i mira. Osnovano se sumnja da je policajca udario s leđa u vanjski dio desne noge u predjelu bedra, dok su u neposrednoj blizini bila trojica policijskih službenika od kojih je jedan od njih uhvatio osumnjičenika za lijevu ruku. No 19-godišnjak se otrgnuo iz tog zahvata i trčećim korakom udaljio kroz mnoštvo navijača prema parku.

U utorak je provedena dokazna radnja prvog ispitivanja 19-godišnjaka, nakon koje je državno odvjetništvo predložilo određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.