Općinski sud u Zadru donio je presudu protiv 24-godišnjaka koji je 7. svibnja, u vremenu od 00,30 do 05,00, u noćnom klubu u Perivoju kraljice Jelene Madijevke, u više navrata iskoristio nepažnju gostiju kako bi im uzeo mobitele i novčanike.

Mladi lopov oštetio je ukupno četiri osobe koje su bile u noćnom provodu. Iz desnog džepa jakne koja se nalazila na sjedalici uzeo je novčanik s dokumentima i iznosom od 510 kuna, čime je oštetio vlasnika za ukupno 700 kuna. Iz jakne koja se nalazila na vješalici ukrao je još jedan novčanik, no u njemu su bili samo dokumenti. Time je oštetio vlasnika za iznos od 500 kuna. Iz zlatne šljokičaste torbice koju je djevojka odložila na stol otuđio je mobilni telefon vrijedan 2.700 kuna. Mobitel je ukrao još jednoj gošći i to iz jakne koja se nalazila ispod sjedalice. Vrijednost - 1.500 kuna. Time je završila njegova noćna "operacija" po klubu, no nije prošlo dugo dok ga policija nije otkrila. 

Općinski sud u Zadru osudio ga je na kaznu zatvora u trajanju od šest mjeseci, odnosno uvjetnu u trajanju od dvije godine.