U Zadru je otvorena trgovina Farma and Raw Food koja je svojim jedinstvenim i osebujnim konceptom unijela svježinu u zadarsku gastro ponudu. Trgovina Farma u Zadru prva je takva otvorena izvan Zagreba.


Novo gastro It mjesto za pobornike zdrave kuhinje i načina života nalazi se na Obali kneza Branimira 12.


Ideju o pokretanju ovog projekta potekla je iz sve veće potražnje za domaćom hranom koja osim zdravih sastojaka na stol donosi i potpuno drugi koncept od dosadašnje ponude. Početna zamisao bila je kako spojiti zdravo i ukusno te istovremeno dokazati da načini pripreme Raw hrane mogu biti maštovitiji i kreativniji od onih tradicionalnih.


Tako se u ponudi Farma and Raw food- a na licu mjesta mogu iskušati raw food kombinacije i razgledati veliku ponudu orošastih plodova, začina, čajeva, sušenog tropskog voća kao i hrvatskog ekološko uzgojenog voća i povrća.


Trgovina Frama and Raw food za svakoga nudi ponešto, no prije svega odlično i novo iskustvo koje je zajamčeno - od ukusno pripremljenih doručka do zdravi smoothie-a kao i bogate ponude sirovih torti i palačinka za one najzahtjevnijeg nepca.


A što se još sve krije iza vrata Farma and Raw food-a istražite i sami!