ZADAR - Iz gradske uprave stigao je ispravak netočne informacije kojeg objavljujemo kako je to zatraženo od strane pomoćnice pročelnika Ureda gradonačelnika Marine Mihovilović Pajkin. Radi se o neslužbenom navodu izjave pročelnika za kulturu Radovana Dunatova kojeg je prenio vrlo službeni izvor sa sastanka na kojem se dogovarao natječaj za zapošljavanje i vođenje Kneževe palače.

Evo ispravka:

U tesktu naslovom „Župan se predomislio pa stavio Begonju za "nadzornika" rada ravnateljice Peroš, objavljenog: 09.11.2017 u 17:12 na Vašem portalu 057info, autorice D.M., iznesene su netočne tvrdnje te sukladno Zakonu o medijima, čl.40. i 41., tražim ispravak navedenih tvrdnji.

U navedenom tekstu koji potpisuje D.M. netočno se i neistinito navodi kako sam na nekom sastanku za koji samo zna D.M. izjavio „Bit će onako kako Renata kaže", čime autorica teksta sugerira da ravnateljica Narodnog muzeja Zadar može raditi po svojoj volji i nahođenju. Naravno, ravnateljica Narodnog muzeja može donositi odluke u skladu sa svojim zakonskim ovlaštenjima i pravilnicima svoje ustanove što sam podržavao i uvijek ću podržavati, kako za Narodni muzej, tako i za sve ustanove koje djeluju u našem gradu.

S poštovanjem,

Radovan Dunatov,

Pročelnik UO za kulturu i šport Grada Zadra