ZADAR - Nakon što je obnovljen kolnik djela Ulice Ante Starčevića, iz Hrvatskih cesta su najavili drugu fazu radova koje izvodi tvrtka Sarađen.

Zbog radova na obnovi kolnika Bulevara, za sav promet zatvara se istočni kolnik, od raskrižja ulice Bleiburških žrtava s Jadranskom magistralom do raskrižja s ulicom Franka Lisice. Promet će se zatvoriti na istočnoj strani četverotračnog Bulevara i prebacuje se zapadni (novobnovljeni) kolnik prema postavljenoj privremenoj regulaciji prometa. Ona će važiti mjesec i pol dana.

Iz Cesta zadarske županije, koje su koncesionar Hrvatskih cesta obavijestili su javnost kako će najnovija faza radova na Bulevaru trajati od 13. studenog u 7 sati do 30. prosinca 2017 u 18 sati. Nešto kraće nego radovi na istom tom gradilištu koji su počeli 21. rujna a rok trajanja je bio 15. studenog, što znači da je plan bio precijenjen, a da nisu iskorišteni mnogi sunčani dani u listopadu. Na Bulevaru se, naime, danima nije ništa radilo nakon što su dignuti asfaltni slojevi.