Zadarski tattoo majstori Filip Letinić i Mario Manai pripremaju se za 7. Rijeka Tattoo Expo, koji će od 24. do 26. studenog u Sportskoj dvorani Kostrena okupiti 80 vrhunskih artista iz brojnih europskih zemalja. 

Prošle godine u Zadar su se vratili s dvije nagrade, a ove ih godine očekuju barem još toliko. Uoči konferencije, posjetili smo njihov Tiamat tattoo i piercing studio i vidjeli kako napreduju pripreme. 

Studio, smješten u Ulici Mate Karamana 10 na Poluotoku, postoji od 2010. godine. Osim spomenutog dvojca, tim čine: Martina Jelić (voditeljica i vlasnica) Tina Mijolović (piercing majstorica) i Marjan Čuklin (naučnik). S punim povjerenjem Zadrani već 7 godina dolaze u Tiamat po novi piercing, personaliziranu tetovažu ili pak kada žele prekriti/ popraviti staru tetovažu. 

Iza njihovog rada na tijelima ostaju prava umjetnička djela, stoga ne čudi informacija da se Mario i Filip u slobodno vrijeme bave slikanjem i na platnu. Najduže u ovom poslu je Mario koji se tetoviranjem bavi preko 22 godine, dok je Filip angažiran i u Engleskoj, u tattoo studiju Skin Candy u kojem povremeno radi. 

O radu najbolje pak govore djela , stoga nećemo duljiti, već ćemo ovu tattoo priču završiti s velikom fotogalerijom kompiliranom od fotografija našeg Marka Dimića te arhive Tiamat studija.