Iz Grada Zadra pozvali su fizičke i pravne osobe da podnesu svoje prijedloge za dodjelu nagrada u akciji „Nasmiješeno sunce" za 2017. godinu.

Akcijom „Nasmiješeno sunce" se nagrađuju najuspješniji u ostvarenju turističke sezone. Akcijom se ocjenjuje razina uređenosti turističko-ugostiteljskih i uslužnih djelatnosti, kao i kvaliteta usluga koju pružaju, te se posebno ocjenjuje rad djelatnika u pojedinim segmentima usluge.
Prijedlozi se mogu podnositi u sljedećim kategorijama: najkvalitetniji ugostiteljski objekt (restoran, konoba, caffe bar, noćni bar), novi suvenir, najljepše uređeni izlog trgovine, najuređeniji balkon / vrt, najuređenija benzinska postaja, djelatnik godine, najbolji turistički vodič / informator, najbolji kuhar, najbolji konobar, najbolji prodavač, najbolji policajac / inspektor, najbolji čistač, najbolji djelatnik turističke agencije.

Osim navedenih kategorija može se dati i prijedlog za dodjelu posebnog priznanja subjektima i institucijama za izniman doprinos u uspješnom odvijanju turističke sezone.

Prijedlozi se šalju tajnici Povjerenstva za ocjenjivanje na e-mail: nada.beverin@grad-zadar.hr do 6. studenog 2017.