ZADAR - Nakon odlaska Josipa Klišmanića, rad u Fininoj Podružnici Zadar, koja je organizacijski dio unutar Regionalnog centra Split, organiziran je u skladu s internim aktima i procedurama te će novi direktor biti odabran u skladu s istima.
Takav nejasan odgovor dobili smo od „pr služe"iz  državne Financijske agencija na pitanje koga su imenovali na direktorsko mjesto odlaskom Klišmanića za direktora Zračne luke.

Iza njihovog prikrivenog odgovora, na žalost krije se "šamar" kojeg su dobili zaposlenici podružnice FINA u Zadru. Do objave internog natječaja oni su za v.d. direktora odredili osobu koja je inače savjetnik direktora FINE u Splitu. On će, doznajemo,  dva puta tjedno dolaziti u Zadar. To bi značilo da su zaposlenici zadarske FINE nesposobni da netko od njih preuzme vođenje podružnice.
Na žalost, prije će biti da nisu podobni. Jer prije desetak godina kada se njih petoro internim natječajem javilo za direktora FINE, nitko nije izabran pa se objavio javni natječaj na koji je primljen Klišmanić.
Takav scenarij mogao bi se ponoviti.