Otvorene su prijave za novo izdanje utrke Wings for life! Peto poglavlje ove humanitarne sportske priče Hrvatska će ponovno ispisati u Zadru - 6. svibnja 2018. godine u 13 sati.

Wings for Life World Run utrka je u kojoj svatko trči prema vlastitim mogućnostima, a ciljna linija pokretno je vozilo koje kreće za trkačima, prepoznaje digitalni čip i njihov rezultat odašilje na globalnu rang ljestvicu. Utrku neobičnog koncepta uživo prati cijeli svijet putem interneta i preko stotinu televizija pa su tako slike ljepote Hrvatske, Zadra i Jadrana već obišle cijeli svijet i dovele mnoge strance na zadarsku startnu listu.

Prošle godine je rekordnih osam tisuća zaljubljenika u kretanje startalo sa zadarskog Foruma ujedinjeni u zajedničkom cilju: učiniti ozljede leđne moždine izlječivima. Ove godine očekuje se novi rekord, a prijave se podnose na web adresu http://www.wingsforlifeworldrun.com/. ;

Sav iznos prikupljenih sredstava namijenjen je zakladi Wings for Life, koja financira najsuvremenija istraživanja leđne moždine.