Ovog smo ponedjeljka u eteru Radija 057 ugostili Tomislava Grbina, ravnatelja Prirodoslovno-grafičke škole Zadar. S obzirom na prošla gostovanja, ovo je bilo malo drugačije jer smo po prvi puta ugostili strukovnu školu. 

Zbog zvanja koje učenici stječu po završetku škole i zbog stručne prakse koja je sastavni dio školovanja, razgovarajući o smjerovima za koje se učenici opredjeljuju, zapravo smo pričali o budući zanimanjima.

Medijski, ekološki i kemijski tehničar, grafički urednik - dizajner i web dizajner zanimanja su za koja se učenici mogu opredijeliti i izučiti potrebna znanja i vještine. Dotakli smo se i dodatnih sadržaja koje učenici imaju na raspolaganju kao i društvenog angažmana škole i njihove tradicionalne ekološko-edukativne manifestacije Eko dani.

Ova nam emisija donosi puno novih i zanimljivih informacija i saznanja, posebno ako uzmemo u obzir suvremenu tehnologiju i vrijeme u kojem živimo.

Ukoliko želite saznati više o tome kako sa 18 godina biti web dizajner, ali i ostale zanimljivosti o Prirodoslovno-grafičkoj školi Zadar svakako poslušajte cijelu emisiju na priloženoj audio snimci.