Trgovački sud u Zadru donio je odluku o prodaji nekretnina stečajne mase Ljoka projekta. 

Na elektroničkom bubnju Financijske agencije naći će se dvije čestice zemlje na Ugljanu ukupne provršine gotovo 40 tisuća m2. Vrijednost prve od 34 489 m2 procijenjena je na 19 milijuna kuna dok je za drugu, sedam puta manju, utvrđena cijena od 2,2 milijuna kuna. Na nekretnine su upisana založna prava u korist trojice razlučnih vjerovnika među kojima je i Nova kreditna banka iz Maribora. 

U naravi predstavljaju neprohodno, nenaseljeno građevinsko zemljište s blagim nagibom obraslo šumom u grmljem. Pristup nekretnini nije moguć s javnih površina, a do niza apartmana "vil Guduce" može se proći preko uskog makadamskog puta. Na tom području nema prikladne komunalne infrastrukture, a trafo postaja je izgrađena samo za potrebe navedenih apartmana. 

Za predmetno područje usvojen je urbanistički plan u skladu s kojim je predviđena gradnja ugostiteljsko-turističkog naselja "LJOKA". Nekretnine se nalaze na zapadnoj strani otoka Ugljanu u Općini Preko (južno od ulice Svetog Kuzme i Damjana, uz sami niz vila Guduce, na istočnoj strani Puta Kralješine). 

Na prvoj elektroničkoj držabi, čiji će datum ubrzo objaviti FINA, nekretnine se ne mogu prodati ispod tri četvrtine utvrđene vrijednosti. Kao kupci mogu sudjelovati samo osobe koje uplate jamčevinu od 10% utvrđene vrijednosti svake od nekretnina.