Zbog istovremenih radova na Bulevaru, Liburnskoj obali i na raskrižju ulica kod Vruljice, građani Zadra dane provode tražeći izlaz iz gužvi i kolona na cestama. 

Ovakva situacija trajat će mjesecima. Naime, završetak radova na rekonstrukciji raskrižja ulica Ivana Mažuranića i Josipa Jurja Strossmayera predviđen je tek sredinom veljače, dok su radovi na druge dvije lokacije samo dio najvećeg zahvata na državnim cestama u Zadru koji će se odvijati u fazama od Bulevara do Liburnske obale. No tu radovima nije kraj jer ubrzo kreće i spajanje Puta Nina s Ulicom Benka Benkovića. 

Iz Grada mole za strpljenje jer je ipak riječ o radovima koji će poboljšati prometnu sliku grada. Kap koja je prelila čašu strpljenja jednoj sugrađanki je stanje koje je danas oko podne zabilježila u Ulici Ante Starčevića. 

- Nigdje strojeva, nitko ne radi, a kiša, koja je inače uzrok zastojima, ne pada, javlja nam čitateljica uz fotografije.

Kako doznajemo, tako je već danima. Nakon skidanja sloja asfalta, gradilište, koje je u rukama Vodoinstalacije i Sarađena, miruje.