Prvi put nakon poplave koja je privremeno zatvorila vrata trgovačkog centra Supernova, Seljačka tržnica zaživjela je na novoj lokaciji - ispod zapadne tribine sportske dvorane Jazine.

- Jako samo zadovoljni kako je prošla prva subota, iako prodaja nije bila na istom nivou kao na našoj temeljnoj lokaciji. Još nije do svih došla informacija, rekao nam je Matej Mikulić iz "Volim domaće", udruge izlagača koja je početkom prošle godine preuzela upravljanje tržnicom. 

Projekt je 2013. godine pokrenula Zadarska županija, u okviru Programa Ujedinjenih naroda za razvoj, kako bi se kupcima osigurao izravni pristup kvalitetnim sezonskim poljoprivrednim proizvodima s područja Zadarske županije. Proglašen je kao jedan od najdojmljivijih projekata United Nations Development Programme (UNDP).

Zbog posljedica velikog nevremena, Seljačka tržnica nije se održala protekle dvije subote. 

- Iznimno smo zahvalni svima koji su nam u ovakvoj situaciji izašli u susret. Mirko Jošić i KK Sonik Puntamika, Grad Zadar, Čistoća te Posh pub - bez njih ne bi uspjeli, zahvalan je Mikulić.

Nova lokacija na Jazinama je privremena. Seljačka tržnica vraća se na ulazni dio Supernove čim se sanira šteta nakon poplave. U Udruzi "Volim domaće" se, poput ostalih korisnika trgovačkog centra, nadaju da će to biti što prije.