Sutra u Zadar stiže tijelo svetog Leopolda Bogdana Mandića. Kiša koja je poplavila kriptu katedrale nije promijenila protokol, jer je voda sada ispumpana, a i sama katedrala nije bila potopljena pa će tijelo moći biti nesmetano izloženo vjernicima.

U tijeku je uređenje okoliša crkve Gospe od zdravlja. Iako oko Poluotoka neće biti posebne regulacije prometa, oko same crkve regulirat će se prolazak vjernika, budući da će se ulaziti na glavni ulaz a izlaziti na vrata sakristije u pokrajnu ulicu, pa će se spriječiti gužve u protoku ljudi.

Relikvija u Zadar stiže sutra uz 14 sati pred crkvu Gospe od zdravlja, u koju će biti uneseno i oko kojeg će vjernici prolaziti u svojevrsnom kružnom toku. Od 18.30 tijelo će se u procesiji prenijeti do katedrale sv. Stošije, u kojoj će s početkom u 20 sati misu predvoditi nadbiskup mons. Puljić.

Cijelo vrijeme vjernici će se moći u tišini pomoliti pred svečevim tijelom, a bit će im na raspolaganju i više ispovjednika. U 1 sat u noći organizirat će se Križni put očeva i majki,a čašćenje tijela traje sve do 6 sati ujutro, kada će se služiti još jedna misa. Oko 7 sati ujutro tijelo nastavlja put prema Herceg Novom.