Podaci oglasnika Crozilla.com pokazali su kako su tijekom kolovoza prosječne oglašavane cijene najma stanova površine do 100 „kvadrata" dosezale vrijednosti i od 920 eura.

Usporedimo li prosječne tražene cijene najma u gradovima poput Zagreba, Rijeke, Splita, Zadra i Opatije - podaci pokazuju kako su tijekom kolovoza najviše najamnine stanova površine između 20 i 80 „kvadrata" zabilježene u Zagrebu. 

Za najam stanova površine od 40-60 metara kvadratnih, prema podacima oglasnika Crozilla.com, u kolovozu se u prosjeku tražilo oko 410 eura. Prosječna cijena najma takvog stana u Zadru kreće se oko 340 eura.

Podaci oglasnika Crozilla.com pokazali su kako su stanovima površine između 60 i 80 „kvadrata" najamnine u prosjeku iznosile oko 570 eura. Za najam takvih površina u Zadru se u prosjeku tražilo 500 eura, što je za 200 eura manje nego u glavnom gradu Zagrebu.

Zagreb, Rijeka, Zadar, Split i Osijek gradovi su u kojima se putem oglasnika Crozilla.com tijekom kolovoza najčešće pretraživala ponuda stanova za najam.