Nakon što je Državna revizija utvrdila niz nepravilnosti u financijskom poslovanju Općine Škabrnja jer je načelnik Nediljko Bubnjar u dvije godine s računa općine podigao oko 800 000 kuna za nenamjenske pozajmice i projekte koji nisu realizirani, oglasili su se i njegovi stranački kolege iz HDZ-a. Njihove izjave donosi HRT Centar Zadar. 

Bivša vodička načelnica, saborska zastupnica Branka Juričev Martinčev: Ako se utvrde nepravilnosti koje treba sankcionirati, kazneno, krivično i slično, i HDZ će se očitovati o tome i biti će poduzeti određeni koraci prema njemu, ako on već sam ne bude imao dovoljno svijesti da sam podnese ostavku.

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković: Vidio sam nalaz revizije i on svakako nije dobar za načelnika Škabrnje, ali sačekajmo da vidimo što će reći DORH, što će reći to državno tijelo koje je nadležno za to, pa ćemo onda naravno donijeti odgovarajuće odluke.

Podsjetimo, i sam Bubnjar je za Jutarnji list izjavio da "iako je bio svjestan da su to nepravilnosti, morao je pribjegavati improvizacijama".