Super subota predstavlja najiščekivaniji shopping u mjesecu i donosi brojne pogodnosti za apsolutno svačiji džep! Svake druge subote u mjesecu najbolja sniženja očekuju vas u centru Supernova Zadar. Iskoristite posebne pogodnosti i već 12. kolovoza obavite najbolji shopping u više od 90 trgovina.

Pobjegnite od nesnosnih vrućina i rashladite se na ugodnim temperaturama u obiteljskom ozračju centra Supernova Zadar te pronađite nešto po svojoj mjeri. Među posebnim ponudama izdvajamo: Galileovu akciju 1+1 gratis na odabrani asortiman, Wenice 50% niže cijene na ljetnu kolekciju uz 10% na novu kolekciju i Varteksovih 30% na novu kolekciju i bazne artikle. Prilikom kupovine novih ljetnih cipela u trgovini Humanic očekuje vas 50% popusta na drugi jeftiniji par, a u Women secretu cijeli je asortiman snižen za 20%. Za savršene ljetne dane osvježavajući losioni, mlijeka, ulja i kreme očekuju vas u trgovini L OCCITANE uz 15% popusta. Za sigurno putovanje vaših najmlađih pobrinula se trgovina Baby Centar koja tijekom Super subote nudi 15% popusta na dječja kolica, autosjedalice i namještaj za bebe.

Kao i svake subote očekuju vas fantastične pogodnosti za cijelu obitelj i ugodnije ljetne dane. Više informacija o svim popustima koji Vas očekuju pronađite na https://supernova.hr/hr/zadar ili na Facebook stranici. 

Vidimo se 12. kolovoza u najboljem shoppingu koji je za apsolutno svačiji džep!