ZADAR- Kada je SDP-ova vijećnica Irena Dragić u trećem mandatu odlučila progovoriti o KK Zadru, a povodom dodjele još 3.5 milijuna kuna klubu, na verbalni duel je izazvala zastupnicu i bivšu pročelnicu HDZ-ovu Grozdanu Perić.
Uvjeravali ste nas kako je KK Zadar svetinja, a sada je ispao prokletinja. Nije mi jasno da mudre glave poput Darija Kalmete, Darija Nakića, Darka Kasapa, Darija Jurina, Grozdane Perić nisu našle rješenje za klub, a ne utapati u njega milijune iz Gradskog proračuna ne misleći o budućnosti Zadra.
Prozvanom se našla Grozdana Perić, kazavši za govornicom kako to što je rekla Irena Dragić zvuči kao kletva. - Te „mudre glave" tražile su i našle u zakonskim okvirima rješenje - predstečajnu nagodbu. To je veliki iskorak da bi se situaciju u klubu stabilizirala. Što je čudno da Grad Zadar, koji je većinski vlasnik daje novac za svoj klub, uzvratila je Perić.
Time je završena rasprava o KK Zadar koju su muški započeli i jedini u njoj sudjelovali SDP-ovi vijećnici Darko Vrdoljak i Antun Novoselović.
Prvi rebalans Gradskog proračuna, u kojem je najveći dobitnik KK Zadar, prošao je odlukom Gradskog vijeća. .