ZADAR- Prije godinu dana, gradski vijećnici Akcije mladih podigli su zastavu ispred Maraska parka a povodom donošenja izmjena DPU Maraska kojeg su naručili turski investitori iz Dogus grupe.

Zastava se iskidala na vjetru i danas je zavijorila nova trobojnica.  Podignuta je za Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, doznali smo od vijećnika Marka Pupića Bakrača koji je sinoć u akciji bio s Antom Rubešom. Dobili smo i od naših prijatelja kritiku za onakvu zastavu, koju ćemo ubuduće mijenjati s povodom, najavio je Pupić Bakrač. Razlog za podizanje državne zastave 3. kolovoza na Trpimirovoj obali je praktički nestao.

- Obranili smo pomorsko dobro i plažu Jadran te Maraska park kroz  četiri izmjene Plana. Sad se prebacujemo na novo područje borbe - Marinu Zadar. Zastava je simbol borbe protiv okupacije pomorskog dobra, također od turskih investitora, najavio je županijski vijećnik. Pupić Bakrač dodaje kako je na djelu protupravni čin i pogodovanje Dogus grupi.

Županijski vijećnik dodaje k tome kako Ministarstvo nastavlja  s natječajem koji je objavljen prije dvije godine a da još nema pravorijeka o slučaju Tankerkomercove marine. - Istodobno se političari vole pozivati na pravnu državu, a sami ne poštuju zakon, ustvrdio je Pupić Bakrač.