Zbog posljedica prometne nesreće koja se na autocesti dogodila u 4 sata, jutros je u pravcu mora stvorena kolona koja je dosezala i 25 kilometara.

Prema informacijama iz PU zadarske, oni su noćas iza 4 sata dobili dojavu o prometnoj nesreći u kojoj je po izlasku iz tunela Sv. Rok, sa zadarske strane došlo do sudara dva vozila. Jedna je osoba zatražila liječničku pomoć i to je sve što se jutros moglo doznati o nesreći, jer je ekipa za očevid još bila na terenu i nije unijela podatke.

Prema informacijama Županijskog centra 112 u lančanom sudaru autobusa, kombija i osobnog vozila na autocesti A1, 231.km + 400m u smjeru Splita ozlijeđena je jedna osoba, te je uz pomoć ekipe HMP Posedarje medicinski zbrinuta u OB Zadar. Za trajanja očevida promet tom dionicom autoceste bio je u prekidu.

IZ HAK-a javljaju kako su uklonjena sva vozila iz prometne nesreće na 231. km autoceste A1, ali između čvorova Gornja Ploča i Maslenica u smjeru Splita vozi se otežano, u koloni od oko 20 km. U smjeru unutrašnjosti vozi se nesmetano.