Članovi udruge navijača Tornado, potaknuti akcijama drugih navijačkih skupina, uputili su svojim članovima apel da se odazovu gašenju požara u splitskoj okolici.

- Pozivamo sve članove Tornada, te sve punoljetne građane grada Zadra da dođu u 23.30 na parking ispod dvorane na Višnjiku kako bi se organizirali i otišli pomoći u gašenju vatrene stihije u Splitu. Svi koji misle ići obavezno ponesite duge gaće, duge majice i marame, pozvali su svoje članove, ističući kako nema vremena za čekanje.

- Današnja situacija zahtjeva brzu reakciju i svu našu pomoć koju možemo pružiti vatrogascima na terenu. Pozivamo sve pripadnike Torcide na zborno mjesto ispred spomenika HOS-a na ST-3 (ispred prostorija 4. Gardijske brigade) u 20.30 sati. Tamo ćemo sve upute dobiti od vatrogasnog zapovjednika. Obucite duge hlače, duge majice te ponesite marame za prekrivanje lica. Ovaj poziv nije molba nego zapovijed!, pozvala je Torcida Split.

Bad Blue Boysi dolaze u Split kako bi pomogli Torcidi u gašenju požara koji haraju Dalmacijom. Spominju se i još neka imena navijačkih skupina. Ova dva rivala zajedno su pomogla i u polavama u Slavoniji. Prije svega, Hrvatska! Ajmo svi zajedno, kao i 90-ih. Bit će vremena za rivalstvo kad sve prođe. Nema predaje! Samo Hrvatska", napisali su BBB-i.