Iz PU zadarske stiže više detalja o burnoj noći u kojoj je na Poluotoku zabilježena tučnjava navijača te paljevina automobila. 

- U noći sa srijede na četvrtak, u Ulici Mihovila Pavlinovića, izbio je sukob dvije skupine navijača, hrvatskih i bugarskih, u kojem su lakše ozlijeđena dva hrvatska državljanina u dobi od 19 i 39 godina. U službene prostorije privedeno je 16 državljana Bugarske koji su nakon provedenog istraživanja privedeni na Prekršajni sud u Zadru zbog prekršaja naročito drskog ponašanja. 

Doznajemo da su Bugari na sudu kažnjeni novčanom kaznom i ispraćeni su iz Zadra. No kriminalističko istraživanje ovog događaja se nastavlja jer je ovo remećenje javnog reda i mira povezano s požarom na automobilu u Ulici Krešimira Ćosića. 

Obavljenim očevidom na BMW-u bugarskih nacionalnih oznaka utvrđeno je da je požar u unutrašnjosti vozila izazvan bakljom. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a lakše je ozlijeđen 32-godišnji vlasnik automobila. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

U tijeku je intenzivno kriminalističko istraživanje radi pronalaska počinitelja, javljaju iz PU zadarske.