Sinoć oko 23 sata u Ulici Krešimira Ćosića, u blizini stare Tehničke škole na Poluotoku, više nepoznatih osoba napalo je četvoricu bugarskih državljana u dobi od 28 do 32 godine.

Pirotehničkim sredstvom izazvali su požar u unutrašnjosti njihovog BMW-a bugarskih nacionalnih oznaka, nakon čega su se razbježali. Fotografiju s mjesta incidenta poslao nam je čitatelj.

Neslužbeno doznajemo kako je riječ o sukobu dviju navijačkih skupina uoči utakmice Hajduka s bugarskim klubom Levski koja se večeras igra u Splitu.

Prema informacijama iz PU zadarske, u obračunu je lakše ozlijeđen 32-godišnji bugarski državljanin. On je ujedno i vlasnik automobila koji je gotovo u potpunosti izgorio. S obzirom da je riječ o vozilu više klase, materijalna šteta bit će visoka, a o konačnom iznosu izjasnit će se 32-godišnjak.  

Policijski očevid je završen u jutarnjim satima, a u tijeku je potraga za nepoznatom grupom napadača. Kriminalističkim istraživanjem PU zadarske utvrdit će se sve okolnosti ovog događaja koji je odjeknuo i na nacionalnoj razini.