Jutros prije 10 sati dobili smo tri vaše vijesti koje bi se mogle podvesti pod pritužbe građana. Uz foto zabilješku besplatnog kampiranja na parkiralištu Bolnice, stigle su pritužbe na nered pri izvođenju radova  - jedna za Relju, a druga za Put Bokanjca. Sve na adresu komunalnih službi:

Vaša vijest glasi:

" U 8 sati dosjetili se popravljati telefonske linije na sred ceste kod Zavoda za zapošljavanje, a da se nitko nije sjetio postaviti znak za radove na početku jednosmjerne ulice (kod pumpe Jazine), pa je nimalo vesela kolona - morala na "rikverc" do pumpe... Da bi stvar bila još veselija, kolega je prolazio 15-ak minuta prije mene - ista situacija, a ni nakon što sam se ja napokon izvukla, nisu stavili znak radova... Moguće da su još tamo, pa javite ljudima!"

Drugu vijest dobili smo od stanara s područja oko  Puta Bokanjca uz koji se gradi trgovački centar. Već mjesec i pol dana ulica je prekopana, iskopan je nogostup, uklonjena javna rasvjeta  i na kolniku se nalazi rupa u koja auti  nezgodno nalete. Nemamo ništa protiv gradilišta, ali nema privremene regulacije prometa, jako je opasno i mračno. Zbog radova uklonjena  je javna rasvjeta,  ispričao nam je naš sugrađanin. On se obraćao policiji i komunalnim redarima. Doznajamo da su redari bili na mjestu događaja - prokopani ali zatrpan kolnik neće se sada asfaltirati jer će tu u rujnu započeti gradnja novog prometnog rješenja odnosno pristupa trgovačkom centru.

Strpljenje - to je jedina porukam koju smo mogli dobiti uz objavu vaših upozorenja.